Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor Bakkie Leut aan de Zaan!!

Vind u het leuk om samen met mensen met een beperking te werken en heerlijk buiten in het zonnetje op het gezelligste terras aan de Zaan uw werkplek te hebben?

Dan is dit uw kans, u heeft misschien wel eens een keer op het terras gezeten en genoten van het prachtige uitzicht en van een heerlijk bakje koffie met of zonder ons lekkere appelgebak. Ook vinden er kleine evenementen plaats zoals, concertjes of een bijeenkomst van schippers van het varend erfgoed. Tijdens braderieën in de Zaanbocht zijn wij uiteraard als terras ook open!

Het is een bijzonder terras aan de Zaan waar ontmoeting en gezelligheid centraal staan. Op het terras worden de klanten bedient door een groep enthousiaste vrijwilligers en medewerkers met een beperking.

De vrijwilligers vormen samen een gezellige, betrokken en enthousiaste groep waarbij de onderlinge band versterkt wordt door soms samen te koken en te eten of uit eten te gaan ook het deelnemen aan bijvoorbeeld een evenement als Zaan de Wandel, dit uiteraard geheel vrijblijvend.

Wilt u zich opgeven en/of meer informatie, neem dan contact op met

Elly ter Bork, te bereiken tijdens kantooruren, telefoon: 0299-419 690
Email: info@bakkieleutaandezaan.nl

Website https://www.bakkieleutaandezaan.nl

 

Categorieën: Geen categorie