Privacyverklaring

BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN  kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan  BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN  verstrekt.

BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam

– Uw adresgegevens

– Uw telefoonnummer

– Uw e-mailadres

– Uw IP-adres

WAAROM BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN GEGEVENS NODIG HEEFT
BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG GEGEVENS BEWAART
BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvragen en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.|

GOOGLE ANALYTICS
BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het Privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN heeft hier geen invloed op. BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN heeft Google geen toestemming gegeven om via BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een

Verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar:

BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN

J.Kuipers

info@Bakkieleutaandezaan.nl

BAKKIE LEUT AAN DE ZAAN zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.