HET INITIATIEF

                              

 

BIJ BAKKIE LEUT GELOVEN WE NIET ALLEEN IN STERKE KOFFIE, MAAR OOK IN EEN STERKE, LOKALE GEMEENSCHAP.

Bakkie Leut aan de Zaan komt de hele gemeenschap ten goede. Odion ondersteund mensen met een verstandelijke beperking zodat zij een opleiding en werkervaring kunnen opdoen en een dagbesteding hebben.Tijdens de zomer hét ontmoetingspunt voor alle Zaankanters en bezoekers! Bakkie Leut aan de Zaan is in 2014 ontstaan vanuit Stichting Wormerveer Heeft Meer in samenwerking met cadeauwinkel De Snuiter van Stichting Odion, inmiddels wordt het initiatief geheel gedragen door de stichting samen met de vele vrijwilligers!

Onze hoofdsponsor Atheco gereedschapverhuur  stelt voor het 5e seizoen 2 bouwketen (Pipowagens genoemd) en een toilet beschikbaar voor de duur van 6 maanden. Johan Schur eigenaar/directeur van Atheco kwam met het project in contact tijdens een activiteit in 2013 van Wormerveer Heeft Meer, hij stelde toen spontaan voor om dit voor zijn rekening te nemen waarvoor wij hem zeer erkentelijk zijn.

Bakkie Leut wordt een warm hart toegedragen door de middenstanders in de Zaanbocht, Saenkanter Fashion sponsort de shirts Léon Hamming van de Saenkanter heeft in 2016 het initiatief genomen voor nieuw terras meubilair, meerdere middenstanders  hebben een financiële bijdrage gedaan en het resultaat is in bovenstaande foto te zien! De stroom voor de apparatuur wordt voor het 4e seizoen beschikbaar gesteld door Juwelier Frans Kuyper en elk jaar wordt er een ijskast uitgeleend aan Bakkie Leut door de firma Expert.  De bouwketen zijn door Peter Meijn spray artist gepimd en i.p.v. bouwketen zijn het nu gezellige Pipowagens geworden van waar uit o.a. de koffie met appelgebak geserveerd worden. Ook Hemels ijs van Sandra Bouguenon zal dit jaar weer sponsoren.