Even voorstellen:

Loading
loading...

Even voorstellen:

juni 18, 2018
Joost Kuipers
No Comments

Hallo, mijn naam is Margreet Vestering. Ik werk als begeleidster van Odion op het terras van Bakkie Leut aan de Zaan. Dit seizoen heb ik de functie coördinator van Bakkie Leut overgenomen van Elly (al een aantal jaren een bekend gezicht op het terras).

Ik vind het ontzettend leuk om bij Bakkie Leut te mogen werken; naar mijn idee het mooiste en gezelligste terras aan de Zaan! De terrasmedewerkers zijn cliënten van Odion, een organisatie die zorg biedt aan mensen met een beperking. Drie begeleiders en een team van vrijwilligers ondersteunen de cliënten waar nodig bij hun werkzaamheden.

Voor dit seizoen (t/m eind september) zijn wij op zoek naar vrijwilligers die af en toe bij ons willen invallen. Ervaring is niet nodig want je werkt bij Bakkie Leut altijd samen met een vaste vrijwilliger en er is meestal ook een begeleider aanwezig. Spreekt dit jou aan, heb je affiniteit met de doelgroep en hou je van gezelligheid, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voor meer informatie kun je terecht op het terras of contact opnemen via telefoon (06-30496894) of mail (m.vestering@odion.nl).

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background